Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Void beast
Void beast

Vaš karakter
Health:
Hollow hunt Left_bar_bleue500/800Hollow hunt Empty_bar_bleue  (500/800)
userdata:
Energy:
Hollow hunt Left_bar_bleue500/800Hollow hunt Empty_bar_bleue  (500/800)
Reiatsu:
Hollow hunt Left_bar_bleue800/800Hollow hunt Empty_bar_bleue  (800/800)
Level: 50
Rank: Gillian

Hollow hunt Empty Hollow hunt

Tue Oct 29, 2024 11:36 am

U toku kolapsa jednog od svetova, ugrabili smo šansu da se dokopamo duše jednog mladog hollowa. Vreme je da zacelimo svoju glad. Našli smo svoj plen. Prostoriju u kojoj je bio Hamada sa svojom prikazom ispunio je crni dim negativne energije, koji je kao što je evidentno, otvorio put nama. Nažalost, sa mnom je krenuo samo jedan Manjiro, ostali su ostali zatvoreni u Praznini.

Hayate
Hayate

Vaš karakter
Health:
Hollow hunt Left_bar_bleue430/430Hollow hunt Empty_bar_bleue  (430/430)
userdata:
Energy:
Hollow hunt Left_bar_bleue600/600Hollow hunt Empty_bar_bleue  (600/600)
Reiatsu:
Hollow hunt Left_bar_bleue850/850Hollow hunt Empty_bar_bleue  (850/850)
Level: 90
Rank: Substitute Soul Reaper

Hollow hunt Empty Re: Hollow hunt

Wed Oct 30, 2024 12:06 am

Sada je jasan zadatak bio predamnom borba protiv nečistih duša je mogla da počne, sada sa skoro ni malo straha, sa novom motivacijom da upozanm bolje moj zanpakto sve je bilo veoma moguće. Nekako sam se osćeao mnogo sigurninje kada sam znao da je sada On tu pored mene, iako sa Njim nemam nikakvu konekciju. Morao sam da priznam nikada nisam imao veće samopuzdanje nego sada u ovom ključnom momentu. Cena kubitka je bila moja smrt, cena mog dobitka je bila upozanavnje sa mojim šikajiem, ova borba će biti moj testament da je sve moguće uz pomoć zanpakta. Ajte navalite, sad sam za vas spremio nešto neviđeno.
Hollow hunt The_long_run___hirako_shinji_by_yun_yun_hakusho_d4t4nvu-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9MTIzMyIsInBhdGgiOiJcL2ZcL2JhZDJlMmRkLWMyNzctNDRlNC1iMzk4LWViODU5NDI3ODVmOFwvZDR0NG52dS03NDQwNTMyNi1hOTNkLTRkMzctYThlYS0wMWFlM2Q5OTdhZWYuanBnIiwid2lkdGgiOiI8PTkwMCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19
Hollow hunt Image_16
Hollow hunt Image_18
Hollow hunt Image_19
Hollow hunt Image_19
Napadam Hollow,e na sledeći način. Prvi zmah ima 230 dmg i ide na slabijeg hollow,a (manjira), zatim korsitim efekat moje preciznost i ponavaljam osnovni zmah dva puta. Pojednični dmg je 180 i ide na večeg hollow,a (Gagataru). 360 ukupno dmg na Gagatarua.

Vrednosti: hp: 330/330
eng: 350/400
reiatsu: 400/400
Hayate
Hayate

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Wed Oct 30, 2024 10:50 am
Broba protiv hollow.a će biti brža nego što sa mislio. Moja dva zamaha su direktno posekla, ali nisam uspeo ni jednog hollow,a da ubijem. Zato su me njih dvojca složno napali uz veoma glasni vrisak. AHHH! Sada sam bio spreman da se obraćun sa njim dvojcom. Krv u meni je počela da vrije, bio sam jako naoštren da ubijem ovu dvojcu. Napad od većeg hollow,a sam skinuo mojim mačem. Hahah, jel to najjači napad koji imaš. Znao sam da sam sada stekao prednsot u borbi protiv dva hollow,a. U trenutku da bi izveo kontra napad proderao sam se. Hado no či, byakurai. Plava svetlost je pohitala ka većem hollow,u.
Hollow hunt Image_20
Hollow hunt Image_22

Prvo se branim od napada većeg hollow,a za 20 energije, zaitim primim 150 od manjira. I kao odgovor na primeljini dmg na velikog hollow,a šaljem 400 dmg za 150 reiatsua.
vrednosti: hp: 180
energija: 320
reiatsu: 250
Hayate
Hayate

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Wed Oct 30, 2024 12:12 pm

Hollow hunt Image_23
Gha, gha.Pokušaovao sam da dođem do daha u trenutku kada su me dva napada od hollow,a pogodila. Nisam mogao da verujem, ovo je trebala da bude moje pobeda. Nije trebalo ovako da se završi, ja sam trebao da budem pobednik. Mutilo mi se pred očima i nisam imao jasnu sliku sutacije. Nisam ni bio siguran da li ovo što mi se dešava zapravo samo iluzija koju mi je postavio moj zanpakto. Moje misli su lete sto na sat. Fizički bol koji sam osećao je samo postajao gori i gori u sekunde u sekundu. Prokletnici jedni, dohakaću se ja vas. Rekao sam ovo sa poslednjim atomima snage koji su ostali u meni. Više nisam nošta mogao da vidim, valjda sam urmo. Izgubio sam konekciju sa spoljašnjim svetom, više nije bilo bola, osećao sam samo jedno olakšanje, ne znam zašto. Da li sam ja sada izgubio sve što sam nekada imao, nisam bio siguran. Ceo moj život sam proveo u tome da se dokažem da sam najbolji, a zapravo sam urmo na prvu težu preprku. Koliko sam zapravo ispao bedan ja ne mogu da verujem. Ovo je moj kraj.
Storyteller
Storyteller

Wed Oct 30, 2024 2:01 pm

Dok je Hayate klizio u nesvest, prostor se činio sve tišim, a svet oko njega bleđim, kao da sve nestaje u magli. I baš kada je pomislio da je sve gotovo, čudna pojava se ukazala iz tame. Hollow, kakvog nikada ranije nije video, lebdela je nad njim. Njegova pojava bila je neobična — visok, dugih, tankih udova, a maska mu je bila ukrašena šarama koje su pulsirale svetlošću u ritmu, kao da su žive.

Sa svakim udahom, Hayate je osećao kako ga pritisak te energije sve više pritiska. Nije mogao ni da pomisli na pokret — telo mu je bilo kao okovano. A onda, kao iz ništavila, taj čudni Hollow se okrenuo prema Hayateovim neprijateljima. Njegov glas je bio šapat, oštar i neprirodan, kao zvuk kidanja. "Nestani..." rekao je, pre nego što su Hollow-i oko Hayatea počeli da se povlače, samo da bi se sledećeg trenutka našli razbacani, uništeni u deliću sekunde. Ispred nepoznate sile nisu imali šanse.

Samo su ostaci njihovih maski ostali da lebde u vazduhu dok se čudni Hollow okrenuo ka Hayateu, koji je sada ležao beživotan na tlu. Hayate nije imao snage ni da shvati šta se događa, niti da protestuje, dok je neznančeva ruka ispružena prema njemu počela da zrači nekom tamnom, čudnom svetlošću. Taj Hollow je očigledno koristio tehniku nepoznatu čak i najiskusnijim dušama — svetlost je obavila Hayateovo telo, i on je osetio kao da ga kroz san provlači kroz pukotinu između dva sveta.

Probudivši se naglo, hladan znoj mu je prekrio čelo. Oči su mu se razrogačile dok je zurio u svetla banket hale, gde su ga okruživali studenti i šum zbunjenih razgovora. Svi studenti su delovali kao da su prošli kroz nešto, nikome nije bilo jasno ništa i svi su pokušavali da shvate prirodu svega što se dogodilo. Hayate nije bio siguran šta da kaže, nije imao dovoljno reči.

Tvoj zadatak:

Sponsored content

Back to top