Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Sajin Komamura
Sajin Komamura

Vaš karakter
Health:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue500/500Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (500/500)
userdata:
Energy:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue1000/1000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Reiatsu:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue5000/5000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Level: 250
Rank: Captain

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty Sajin Komamura vs Agani Shuitsu

Mon Oct 21, 2024 10:03 pm
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Timur-tagirov-dojo-2-scene-3

U toku jednog od junskih dana u godini lava, Akademija je postala mesto za okršaj dva buduća kapetana. Na jednoj strani je jedan od najvećih talenata na akademiji - Sajin Komamura a na drugoj njegov najbolji prijatelj Agani Shuitsu. Na poziv njihovog direktora i njegovog pretpostavljenog odigraće se meč izmedju njih dvoje. Ovaj meč će odlučiti budućnost obojice. Sajin je kao i uvek bio na vreme, čekao je svog protivnika.

Gde li je ovaj.

Pomislio sam u sebi dok sam čekao Agani,ja. Znao je uvek da kasni. Kasni čak i kada je situacija ovako ozbiljna. Ne svidja mi se to što je pored direktora osoba koju ne prepoznajem i nisam siguran zašto je cela akademija pozvana da prisustvuje našem dvoboju.
Agani Shiutsu
Agani Shiutsu

Vaš karakter
Health:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue1000/1000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (1000/1000)
userdata:
Energy:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue2000/1000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (2000/1000)
Reiatsu:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue1500/1000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (1500/1000)
Rank: Captain of 11th squad

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty Re: Sajin Komamura vs Agani Shuitsu

Mon Oct 21, 2024 10:30 pm
Agani je kasno ustao na vrlo vazan dan za njega, a to je duel za poziciju kapetana. Kada je vidio da je ustao kasno pomislio je u glavi valjda me idalje cekaju, nakon ne toliko dugog puta dosao je do akademije gdje ce se njihov duel odrzati.

Nadam se da me niste cekali toliko dugo.

Prije borbe se malo zagriao da bude spreman za njihov okrsaj, i kada je konacno bio spreman pitao je svog prijatelja Sajina da li mogu zapoceti. Pazljivo je cekao znak za pocetak borbe s nadom da ce pobjediti Sajina.

Da zapocnemo?
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu 2Q==
Sajin Komamura
Sajin Komamura

Vaš karakter
Health:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue500/500Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (500/500)
userdata:
Energy:
Reiatsu:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue5000/5000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (5000/5000)

Mon Oct 21, 2024 10:42 pm
Ti to mene izazivaš?

Nakon što me je moj klasić izazvao osetio sam se moćno, dok sam izvlačio svoj zanpakuto iz svojih korica linija svetlosti je presekla moju oštricu, delovalo je kao da mogu da pokorim čitav svet ili sam to bar želeo.

AGANI!

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu LeqUdJg
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Agitow10

Odmah sam ga napao velikom snagom kako bi me shvatio ozbiljno. Demage mog zamaha je 650. (1 slota 10 energy)

Health: 500
Energy: 990
Reiatsu: 3000

Agani Shiutsu
Agani Shiutsu

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue2000/1000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (2000/1000)
Reiatsu:
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Left_bar_bleue1500/1000Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Empty_bar_bleue  (1500/1000)

Mon Oct 21, 2024 11:27 pm
Sajin kada je vidio da je Agani dosao izvadio je svoj zanpakuto u znak da je spreman, tako da je onda i Agani izvadio svoj Zanpakuto. U tom trenutku Sajin je zamahnuo svojim oruzijem tako da se Agani odbranio od toga i tada je posalo svoj zamah
SAJIN!
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu LeqUdJg
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu GZwLFpz
Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Ryodan10
Blokiram tvoj napad (1 slot 10 energije), zamahujem na tebe 3100 dmg(2 slota 200 energije
500 hp
290 en
500 rei
Sajin Komamura
Sajin Komamura

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Mon Oct 21, 2024 11:43 pm

Agani je svojim jakim udarcem uspeo da ostavi jak utisak na sve ljude koji su bili prisutni, njegov stisak zanpakuto,a je izazvao takav silovit udar energije oko njih dvoje. Direktor i nepoznati čovek su ostali impresionirani a Sajin je imao osmeh na svom licu.

"Sledeći put moraš biti pažljiviji Agani."

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu RgdmnPQ

Pre nego što si uspešno udario ispred mene i ljudi koji su gledali naš meč stvorio sam posebnu barijeru, koja je izdržala tvoj siloviti udarac ali nažalost, ova barijera traje jedan potez. (2 slota i 150 reiatsu)

Ovo je bilo zamalo. Osmehivao sam se svom drugu ali i devojčicama koje su bile u publici. Video sam da je Agani zadovoljan a bili su zadovoljni i naš instruktor Kaito, direktor i ovaj nepoznati bradati starac.

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu ATLycqu

Koristim je obema rukama i na tebe ispaljujem vatrenu kuglu čiji demage je sada dupliran (1100). (3 slota i 110 reiatsu)

Reiatsu: 2740

Agani Shiutsu
Agani Shiutsu

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Thu Oct 24, 2024 9:40 am

Agani se duže već poznaje sa Sajinom i bio je siguran u njegove sposobnosti, i mislio je da je Sajin prava lisica. Znao je da ovo radi samo da bi se pokazao pred svima, no, sigurno nije bio jači. Agani pre nego što je kugla crveme emergoke uopšte i bila materijalizovana, stade u čudan stav.

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Bukkom10

Ovom tehnikom ću se pomeriti u stranu kako bih izbegao tvoj napad a onda ću se slobodnim pomeranjem pomeriti na kraj naše trening sale. Sada sam bio udaljen nekih 10-tak metara od tebe što je bukvalno sve ostavilo u čudu. (3 slota i 70 energy)

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Onibi10

Stišćem svoju katanu i zalećem se na tebe ne gledajući šta rušim ispred sebe. Silina mog udarca je tako velika osnovni demage mog napada je 1000 (750 + 250 od zanpakuto,a) ali zbog moje kaljane preciznosti moj zamah u stvari biva veoma smrtonosan i njegov demage je 1600. (2 slota i 150 energy)

Hiyaaaah! Viknuo sam dok sam se radovao prilici gde moja oštrica uništava sve pred sobom. Iskreno se nadam da će sada svi videti koliko sam fizički jači od Sajina i da ja zaslužujem da diplomiran sa ove akademije sa najvećim počastima a ne on.

500 hp
70 en
500 rei

Sajin Komamura
Sajin Komamura

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Thu Oct 24, 2024 10:11 am

Reiatsu: 2740

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Senka10

Agani,jev zamah je ponovo prouzrokovao da cela sala unemi, u trenutku kada je njegova oštrica bila ispred mene svi su mislili da će pobediti ovaj meč i da je ovo za mene kraj. Agani me nije štedeo i to sam i očekivao od svog rivala sa akademije ali....

Agani....

U trenutku kada je njegova oštrica udarila o nešto Agani je izazvao pometnju, koja se umirila istog trenutka kada su svi shvatili da se nalazim iza njega. Direktor ali i nepoznati čovek su bili u čudu, videvši da sam tako mlad uspeo da savladam posebnu hoho tehniku i to dok sam još uvek bio na svojoj poslednjoj godini akademije, svi su ostali impresionirani. Ovom piosebnom tehnikom sam upravo izbegao tvoj zamah (1 slot 50 energy)

Prilazim ti (1 slot i 20 energy). Kada sam ti prišao na tvom licu se videlo samo poštovanje. Bio sam srećan jer sam znao da me i neko poput tebe sada ceni više. Sa zanpakutom u ruci delovao sam samouvereno

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Oh6RLBZ

Byakurai! Uperio sam kažiprst ka tebi i ispalio na tebe svoju duhovnu energiju u vidu bele munje. (1 slot i 50 reiatsu)

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu GsquiQH

KIN! Želeo sam da pokažem svoju dominaciju prezentovanjem svojih bakudo i hado tehnika. Želeo sam da se sati učenja na akademiji isplate. Pokazaću svima kolika je moja moć! (3 slota i 260 reiatsu).

Reiatsu: 2330

Agani Shiutsu
Agani Shiutsu

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Thu Oct 24, 2024 10:32 am

Kada je Sajin iskoristio svoju brzinu da dodje iza mene, moram priznati, svi smo bili u čudu. Nikada nisam čuo da je neko još na akademiji uspeo da savlada Senku, ili bilo koju drugu hoho veštinu. Moje poštovanje prema njemu je upravo poraslo. Mada, bio sam siguran da neću dozvoliti da me pobedi. Hoho za hoho, ali ja još uvek imam svoj zanpakuto i svog keca u rukavu.

Dozvolio sam da me pogodi  Byakurai,em. (-150 hp) Potom se sklanjam u stranu i nekoliko metara od njega, kako bih napravio neku distancu izmedju mene i njega. (1 slot i 20 energy)

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu Bukkom10

Kada sam stao na "sigurno" tle i malo dalje od Sajina, ponovo je iskoristio neku čudnu tehniku (koja mi je definitivno bila nepoznata). Odskočio sam od zemlje kako bih uspešno izbegao napad koji je krenuo ka meni iz zemlje. Dok sam bio u vazduhu bio sam siguran da sada mogu da ga dobijem svojom "posebnom" tehnikom.

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu KiRoNvH

Goryutenmetsu-oro! Dok sam bio u vazduhu posebnom inkatacijom modifikovao sam već postojeću i jedinu hado tehniku koju znam. Iz mog tela izlazi zmaj koji će pratiti mog protivnika i uništiti sve pred sobom. U prostranoj hali u kakvoj jesmo ovo neće predstavljati problem. Mislim da je ovo najjače što imam. Ka tebi leti zmaj koji te prati i čija šteta je 2100

350 hp
0 en
50 rei

Sajin Komamura
Sajin Komamura

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Thu Oct 24, 2024 11:04 am

Ispred mene se odjednom pojavio ogromni zmaj sačinjen od njegove duhovne energije. Iznenadjen sam. Mislio sam da je Agani mnogo slabiji. Krajičkom oka sam pogledao u naše profesore, direktora. Nepoznati starac se samo zadovoljno smešio gledajući našu borbu. Kada sam pogledao u drugu stranu video sam da su se naši klasići stisli od straha. Neverovatno kakvi su ovo slabići.

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu RgdmnPQ

Moj dragi prijatelj je zaboravio.... Maločas sam iskoristio daku barijeru ali pošto je nisam iskoristio u prošlom potezu sada mogu ponovo da je iskoristim i odbranim se od zmaja koji je polako harao sve oko sebe. Tvoja duhovna energija je stvarno bila neverovatna. (2 slota i 150 reiatsu)

Sajin Komamura vs Agani Shuitsu 7gxYWqI

Dok vrtim svoje oružje ispred sebe, izmedju nas se polako stvara jedan čudni naboj vetra a ja ti govorim: Agani mislim da nikada nisam imao boljeg rivala na akademiji...ali vreme je da tebe i Akademiju ostavim iza sebe. Hado #58 Tenran! Demage mog napada je 1000 (3 slota i 350 Reiatsu)

Reiatsu: 1830

Agani Shiutsu
Agani Shiutsu

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Thu Oct 24, 2024 12:33 pm

Nisam ni uspeo da se dočekam a njegov razarajući vetar me je praktično oduvao iz hale. Povredjen padam na zemlju. Ipak, moja želja da pobedim i možda najtalentovanijeg shinigami,ja u Soul Society,u nije bila dovoljna. Moja sirova snaga nije bila dovoljna da ga pobedim sada i odnesem glavnu nagradu. Nažalost, moj večiti rival Sajin je još uvek jači od mene.

Sajin Komamura
Sajin Komamura

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Thu Oct 24, 2024 12:37 pm

Moj napad je bio dovoljno jak da oduva Agani,ja iz naše sparing sale. Ovo je bio dobar sparing, i to moram priznati. Umalo me je imao u ključnom momentu. Kako je ispao iz sparing sale pao je u glavnu baštu Shino akademije, eto toliko je moj napad bio razoran. Svi su pritrčali da mu pomognu...Znao sam da je sa njim sve bilo u redu (čvrsta je to mazga) pa sam prišao direktoru i nepoznatom stranu. Počeo sam razgovor sa njima.

Storyteller
Storyteller

Thu Oct 24, 2024 12:58 pm

Posle meča

Nakon sparinga, mnogi su pričali o borbi, prepričavali svaki detalj, ali ono što je postalo jasno svakom posmatraču bilo je da su Komamura i Agani predodređeni za velike stvari. Njihov duel bio je prekretnica, trenutak u kojem su obojica prepoznali snagu drugog, ali i svoje vlastite granice.

Nedugo nakon tog dana, obojica su završili svoje školovanje na Shino Akademiji i odmah su skrenuli pažnju Kapetanskog saveta. Zbog njihovih izvanrednih sposobnosti, postali su kandidati za kapetane — Komamura je dobio mesto kapetana prvog odreda, dok je Agani preuzeo vođstvo nad jedanaestim odredom, najbrutalnijim i najratobornijim od svih odreda u Društvu duša. Ni Sajin a ni Agani nisu više ikada videli onog starca, ali bili su sigurni da je on bio razlog zbog kojeg su odmah sa akademije postali kapetani. To je bio presedan u istoriji Društva ali sada ih čeka novi put.

Ono rivalstvo

Komamura je postao poznat kao stub stabilnosti i časti. Njegova mirnoća, disciplina i promišljeni pristup vođenju odreda postali su uzor mnogima u Društvu duša. Njegov odred bio je simbol reda i pravičnosti, a on je postao savršen predstavnik tih vrednosti. Sa druge strane, Agani je vladao jedanaestim odredom sa čvrstom rukom. Njegova filozofija bila je jednostavna — snaga i strast pre svega. U svakom sukobu tražio je priliku da testira svoje granice, nikada zadovoljan mirom.

Njihovo rivalstvo se nastavilo, ali sada na mnogo višem nivou. Iako su obojica poštovali jedan drugog, sukobi njihovih filozofija često su ih dovodili do novih duela i nesuglasica. Komamura je verovao u čast, kontrolu i stabilnost, dok je Agani verovao u snagu, sirovu moć i beskompromisnost. Uprkos razlikama, njihove snage i slabosti činile su ih savršenim suprotnostima, a njihov rivalitet postao je jedna od centralnih legendi našeg društva.

Sponsored content

Back to top