Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hayate
Hayate

Vaš karakter
Health:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue430/430Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (430/430)
userdata:
Energy:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue600/600Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (600/600)
Reiatsu:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue850/850Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (850/850)
Level: 90
Rank: Substitute Soul Reaper

Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty Hayate vs Towari ga Ičikava

Mon Nov 04, 2024 9:06 pm
Dovje šinigamija je pozvano da učestvuju u inter divizijskim borbama. Towa Ichikawa i Hayate će da odmere snage u prijateljskom sparingu. Mnogi seated officeri će da budu prisutni samo da ocene ovu borbu i da daju svoje mišljenje o njoj. 

//Ova borba se dešava pre trenutnog eventa. //
Towa Ichikawa
Towa Ichikawa

Vaš karakter
Health:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue600/600Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (600/600)
userdata:
Energy:
Reiatsu:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue1100/1100Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (1100/1100)
Level: 103
Rank: Substitute soul reaper

Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty Re: Hayate vs Towari ga Ičikava

Tue Nov 05, 2024 12:01 am

Stajala sam naspram Hayatea, osećajući kako se napetost u vazduhu gomila dok su se seated officeri okupljali uokolo, tiho komentarišući i procenjujući svaki naš pokret. Pogledi svih prisutnih bili su uprti u nas, i mogla sam da osetim težinu njihovih očekivanja. Ovo nije bila samo prijateljska borba, već prilika da se dokažem pred starijim shinigami,jima i pokažem koliko sam napredovala.

Hayate me posmatrao s blagim osmehom, ali i odlučnim sjajem u očima, dajući do znanja da me neće štedeti.

Hayate
Hayate

Vaš karakter
Health:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue430/430Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (430/430)
userdata:
Energy:
Reiatsu:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue850/850Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (850/850)

Tue Nov 05, 2024 12:25 am
Tako hodajući po tatamiju, ukurug, prema tradiciji koju nalaže kodeks spring borbi, video sam da su Towinw oči sijale, neobjašnjivim sjajem, koji mi je poručivao nešto što ja nisam razumevao. Ova borba će da bude ništa drugo do prikaz koliko su dvoje ljudi spremi da odu daleko da se dokažu prema visiko rangiranim osobama koje su bile raspoređenje oko njih. Ova borba je bila kao ples, ali ples koji će da se završi tragično za nekog. Sa osećajem neke snage u meni odlučio sam da izvučem moj zanpakto i da krenem sa ovom borbom. 

Hayate vs Towari ga Ičikava  Image_26
Kada sam izvukao svoj predivni zanpakto, čija se oštrica presijavala graciozno na osvetljenju koje je bilo u sali, zamahnuo sam sa njime i krenuo u direktan napad na Towu, osćeao sam želju za borbom više nego ikad. 
Hayate vs Towari ga Ičikava  Image_27
300 dmg na Towu. 

Morao sam da izvučem jedan moj trik iz rukava, to moram sada da uradim, inače neće imati smisla drugačije. Pripremi se da zaplešemo.  Moje reči su sasvim lagano napustile moje usne da su bile toliko smirene da su odavale jezu.
Hayate vs Towari ga Ičikava  Image_28
Koristim Bakudo tehniku. Vežem Towi ruke. 

Vrednosti:
energija:490/500
reiatsu:450/500
hp:340/340
Towa Ichikawa
Towa Ichikawa

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:
Hayate vs Towari ga Ičikava  Left_bar_bleue1100/1100Hayate vs Towari ga Ičikava  Empty_bar_bleue  (1100/1100)
Level: 103
Rank: Substitute soul reaper

Tue Nov 05, 2024 12:48 pm

Jedan od oficira me je merkao od samog početka, videlo se da ne veruje u moje veštine, epa, žao mi je Hayate. Moraću da se dokažem, sada ili nikada. Hayate je delovao naivno, probao je da veže moje ruke ali mu to nije pošlo za rukom. (koristim cancel opciju i poništavam njegov Sai, 100 reiatsu i 1 slot).

Hayate vs Towari ga Ičikava  WEITii4

Koristim weapon block da blokiram tvoj zamah. Ovo mi je dalo par sekundi da ti se obratim: "Hayate, da li smo mi bili u istoj klasi na akademiji? Ne sećam te se." Obratila sam mu se u želji da ga isprovociram. To i jeste bio moj jedini cilj. (10 energije i 1 slot)

Hayate vs Towari ga Ičikava  GQUWi6E

Dok su naši zanpakuto,i bili ukršteni izgovorila sam mantru i manifestovala eletricitet kroz moj. Od ovog demage se možeš odbraniti samo ako nekim napadom sudariš moj elektricitet, recimo reiatsu slash,om. Na tebe ide 400 demage. (250 reiatsu,a i 2 slota)

Health: 600
Energy: 590
Reiatsu: 350 (imao sam 700 reiatsu,a)

Hayate
Hayate

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Tue Nov 05, 2024 5:24 pm
Towa se lako odbranila od moja dva napada. Čak joj ni moja Bakudo tehnika nije mogla ništa. Malo će mo sada drugačije da je napadnem. Vidi se da je vešta u borbi, ima mala iskustva. Poseduje solidne reflekse. U trenuktu kada je blokirala moj znapakto iz njenog sečiva se pojavila neka opasna struja. Morao sam da joj konriram.
Hahaha, ja ne znam nikog sa akademije, tako da najverovatnije jesmo, ali te ja ne znam.
  Rekao sam ove reči i ovog puta uradio nešto malo drugačije. Pošto nisam odmakao moj mač od njenog, ispustio sam kido tehniku i naelkrtisao svoje oružije da poništim njeno naelektrisanje. 

Hayate vs Towari ga Ičikava  Image_29
Pošto su nam mačevi i dalje ukršteni šaljem 500 dmg i poništavam tvojih 400 i na tebe nastavlja 100. 

Uspešno sam se odbranio i kontrao joj, bilo je vreme da se malo uozbiljim, odmakao sam moje sečivo od njenog i odlučio sam se da zamahnem veoma jakim zamahom. Bilo je i vreme da malo pojačam pritisak. 
Hajmo sada, zaplešimo. RAHHHH!
Rekao sam ovo i jako zamahnuo mačem. 

Hayate vs Towari ga Ičikava  Image_30
Kada sam zamahnuo prvi put, odmah posle toga sam i drugi, čisto da pojačam psihički ppritisak na Towu. Morao sam nekako da održavam tempo borbe. 
Zamahujem dva puta po 200 dmg. 

Vrednosti:
energija:450/500
reiatsu: 200/500
hp: 340/340
Sponsored content

Back to top