Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Kimura Shihoin
Kimura Shihoin

Vaš karakter
Health:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue300/300Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (300/300)
userdata:
Energy:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue600/600Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (600/600)
Reiatsu:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue1650/1650Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (1650/1650)
Level: 112
Rank: Substitute Soul Reaper

Karakura Town - sparing Empty Karakura Town - sparing

Mon Nov 04, 2024 10:20 pm
Karakura je pod nadležnosti trinaeste divizije, takodje nazivan distrikt 3600 od strane shinigamija. gradić je smirenog tipa, iako je prognan većim intenzitetom hollow-a nego inače normalnim za gradove ove veličine. Iz toga razloga trinaesta divizija redovno šalje shinigamije koji su izučili tehniku purifikacije da kontrolišu populaciju hollow-a koja redovno posjećuje ovaj grad. Karakura je poznat grad po svojem oblačnom vremenu tokom svih godišnjih doba osim ljeta.

Karakura Town - sparing Ep50-Karakura-Town
Kimura Shihoin
Kimura Shihoin

Vaš karakter
Health:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue300/300Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (300/300)
userdata:
Energy:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue600/600Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (600/600)
Reiatsu:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue1650/1650Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (1650/1650)

Karakura Town - sparing Empty Re: Karakura Town - sparing

Mon Nov 04, 2024 11:33 pm
Hladnjikav povetarac duvao mi je kroz kosu, podižući svoju ruku pogledao sam u svoj džepni sat. "Osam sati..."  Neki bih rekli, da ovo nije prikladno vreme za pozivanje jedne dame na sastanak. Ali ja znam istinu. Towa nije samo dama, ona je i ratnik! Fantomski bol prožeo se kroz moja rebra. "-tsk, i jako udara." Uskoro čuo bih brzoliko pomeranje vazduha blizu. I ispred mene je bio niko drugi nego ona.

Misleo sam da ćeš me izdići, Ichikawa-senpai.
Towa Ichikawa
Towa Ichikawa

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue1100/1100Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (1100/1100)
Level: 103
Rank: Substitute soul reaper

Mon Nov 04, 2024 11:58 pm

Nasmejala sam se kad sam ga ugledala, ali nisam mogla da propustim priliku za mali komentar.

„Osam sati, ha?Ovo je više vreme za trening nego za sastanak,“ rekla sam, prekrstivši ruke. Pogled mi se zadržao na njegovoj strani gde sam ga prošli put udarila, podsećajući ga na naš poslednji okršaj. „I čini se da te to još uvek podseća na mene,“ dodala sam s osmehom, naginjući glavu.

On se samo nasmejao, i znala sam da, bez obzira na vreme i mesto, ovakvi susreti između nas uvek ostaju nešto posebno. Spremna sam za ovaj interesantni okršaj...ovaj...trening

Kimura Shihoin
Kimura Shihoin

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Tue Nov 05, 2024 1:15 am
Jako humoristično senpai.
Bilo bi nepristojno da takvo darivanje ostane ne nagradjeno - zar ne?

Ne bi se puno zadržavali na riječima, poznavajući Towu, vjerovatno je ključala na priliku da svoj reiatsu oslobodi nad nekime u punoj snazi. Nažalost taj pokusni kunić sam sve češće postajao ja. Naravno ni ja nisam trčao u mjestu ko hrčak. Vrjeme je da vidim je li vrjedno iživljavati se nad onim zidom. Moja desna ruka pala je na moj mač dok je moja leva već uveliko pravila znakove, koji su u pratnji sa mojim citiranjem proizvele prvi znak početka našeg okršaja.

Bakudo no ichi - Sai!

Naravno ne bih stao tu, moje riječi odmah nadovezivajući se na sledeću inkantaciju.

Bakudo no Yon ~ Hainawa

Karakura Town - sparing EUiZDwP

Karakura Town - sparing DT28rFi

Dve svjetlosti poletjele su u makazicama na nju, spremne da je zaključaju u vremenu i prostoru. Naravno nisam naivan kao pre da mislim da je ovo dovoljno za Towu. Prsti moje leve ruke su promenili svoj stav, zanemarivši pre konzervativni oblik koji bih zauzimali, sada oštro prodirući ka njenom pravcu.

Hado no Yon - Byakurai!

Karakura Town - sparing Sou4rHq

Karakura Town - sparing Iql0hlk
420

Čim je Byakurai napustio prste moje leve šake, tako je i moj zanpakuto njegove korice. Kroz njega divlji reiatsu zasijao bih, pre nego što bih polumesec energije sasjekao sve ispred sebe, na putu do Towe. Dok se to odvijalo ostatak svoga fokusa okrenuo bih ka sebi da prikupim svoj reiatsu. (3 slota = 150SP)

300/300HP - 300/300ENG - 320/500SP
Towa Ichikawa
Towa Ichikawa

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:
Karakura Town - sparing Left_bar_bleue1100/1100Karakura Town - sparing Empty_bar_bleue  (1100/1100)

Tue Nov 05, 2024 1:05 pm

Health: 600
Energy: 500
Reiatsu: 190

Prvo, koristim cancel tehniku kako bih poništila oba tvoja efekta, ovo će poprilično iscrpeti moje zalihe reiatsu,a. (260 reiatsu,a i 2 slota)

Karakura Town - sparing Sou4rHq

Tvoj Byakurai poništavam mojim Byakurai,em. "Vidi se da si ojačao nego poslednji put. Sada sam impresionirana." (150 reiatsu,a i 1 slot)

Karakura Town - sparing Iql0hlk

I tvoj drugi napad blokiran na isti način, sudaram ga sa istim tipom napada. Ova borba je podsećala na prave scene iz borbe. Moja kompetitivnost se manifestovala. Nisam želela da dozvolim da me ovaj klinac pobedi. (50 reiatsu i 1 slot)

Karakura Town - sparing Nadegi10

Posle silovitih eksplozija i bacanja reiatsu,a na sve strane, prilazim ti i veoma brzo zamahujem na tebe. U kombinaciji sa mojim zanpakutom demage ove tehnike je 550 + 140 (690). (100 energije i 2 slota)

Kimura Shihoin
Kimura Shihoin

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Tue Nov 05, 2024 3:04 pm
Bez milosti, kao i uvek.
Po tvojim napadima, neko bih pomislio da sam kriminalac. . .

Talas, tirantske snage kao da je razdvajao molekule kisonika predamnom od zvuka kojeg je ispuštao. Brzo bih prikupio svoj reiatsu (slot, +50SP) Kako sam bio u mome stavu tako sam i brzo odreagovao blokirajući njen zamah sa svojim zanpakutom. U tom momentu podsećen sam koliko snage ima u tim tankim ručicama. Koljena su se umalo povila podamnom. Ali brzo bih uzvratio sa istim tipom zamaha.

Karakura Town - sparing WEITii4
(2slota, 100eng)

Karakura Town - sparing Nadegi10
(670DMG, 2 slota)

Karakura Town - sparing Agitow10
(270DMG, 1 slot)

Naravno ne bih stao tu, odma nakon što bih završio svoj drugi zamah prenevši svu kinetičku energiju ka njoj, ispustio bih svoj zanpakuto iz svojih ruku. Ni sekund kasnije moje ruke su bile usmerene ka njenome stomaku. Izmedju njih crvena energija sakupila bih se uz tok moga uzvika.

Hado no san-juu-ichi!

Karakura Town - sparing TkdjlJB
(1600DMG, 3 slota)

SHAKKAHO!

(300/300HP - 100/300ENG - 20/500SP)
Ukupno ka tebi ide, 2540DMG
Towa Ichikawa
Towa Ichikawa

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Sat Nov 09, 2024 12:31 am

Ovaj put me je Kimura iznenadio, i to moram priznati, baš pozitivno. Nisam mogla ni da pretpostavim da će me ovaj trening umoriti više nego prošli i da ću izgubiti ovako katastrofalno. Posle završenog sparinga, sva u ranama, prišla sam Kimuri i pozdravila se sa njim. Ovo je bio moj znak odobravanja jer sam bila svesna da ćemo možda biti i partneri na sledećoj misiji. Svet živih nas očekuje i biće mi drago da ga imam kao svog saborca.

Kimura Shihoin
Kimura Shihoin

Vaš karakter
Health:
userdata:
Energy:
Reiatsu:

Sat Nov 09, 2024 12:45 am
Prosto nisam mogao da verujem svojim očima. Izgleda da se mučenje u kido polju stvarno isplatilo. Pobedio sam Towu ovaj put. Iako mi je bilo jasno da nije dala sve od sebe na kraju, čak je bilo očigledno da krije nešto ali svako ima neke svoje tajne. Tako da nakon što smo se pozdravili krenuo sam ka svome smeštaju. Naravno ne prije nego što bih maskirao svoje prisustvo.

Karakura Town - sparing L01pwUG

Tačno kako sam krenuo da maskiram svoj reiatsu, sam bio podsećen na kojim sam zalihama ostao. Prazne. . .od adrenalina i sreće nisam ni osetio kako sam pao na razinu gdje bi mi se malaksalo inače. I sad sam svojom nepažnjom platio. Uhvatio sam se za stomak, kako me nagla mučnina prodrmala. "Još mi je samo ovo trebalo."
(0/500SP)
Sponsored content

Back to top