U trenutku kada Seireitei doživljava ogromne promene i znatno unapredjenje, shinigamiji (kao Towa) imaju ključnu ulogu u podizanju novog društva. Towa je poslata na Akademiju kako bi proverila jednog mladog prospekta. Byakuya Kuchiki je pre par meseci došao na Akademiju iz Rokungai,a, baš kao i Towa, ali on ima tu sreću da 4. glava Kuchiki kuće smatra da ovaj mladić poseduje ogromni talenat. Towa je došla na akademiju kako bi umesto svog kapetana usvojila ovog mališana ali ga je onda izazvala na prijateljski sparing. Njihova borba se dešava uz dopuštenje direktora i ova borba se dešava u posebnoj barijeri u Zanjutsu sali. Towa i Byakuya prilaze jedno drugom, poklanjaju se i odlaze na svoja mesta. Pošto je Towa izazvala Byakuyu Byakuya ima šansu da napadne (odigra) prvi potez.
Nedavni Postovi
Towa Ichikawa vs Byakuya KuchikiYesterday at 1:37 pm
Ganbu Arubarati vs Hamado ShioriMon Nov 18, 2024 7:40 pm
Evidencija putovanjaMon Nov 18, 2024 12:05 am
Onmitsukidō trening zona (Towa Ichikawa)Sat Nov 16, 2024 1:05 pm
Tema za probuFri Nov 15, 2024 2:22 pm
Nova tema isprobavanja.Fri Nov 15, 2024 1:38 pm
Evidencija kupovineMon Nov 11, 2024 4:14 pm
Karakura Town - sparingSat Nov 09, 2024 12:45 am
Hayate vs Towari ga Ičikava Tue Nov 05, 2024 5:24 pm
Naruki - substitute trainingFri Nov 01, 2024 7:13 pm
Hollow huntWed Oct 30, 2024 2:01 pm
Void beast and manjiro vs Hamada ShioriTue Oct 29, 2024 9:57 pm
Towa Ichikawa vs Kain - starac i djevojkaTue Oct 29, 2024 12:29 pm
Towa Ichikawa vs Hamado Shiori - Novi putMon Oct 28, 2024 11:08 pm
Prvo glasanjeSat Oct 26, 2024 7:26 pm
Sajin Komamura vs Agani ShuitsuThu Oct 24, 2024 12:58 pm
Pravila vaše barakeSun Oct 20, 2024 12:54 pm
Vasto Lorde classWed Oct 09, 2024 12:58 pm
Adjuchas classWed Oct 09, 2024 12:57 pm
Gillian classWed Oct 09, 2024 12:56 pm
Zanpakuto - Soul cutterWed Oct 09, 2024 12:24 pm
Hakuda - Hand-to-Hand CombatWed Oct 09, 2024 12:23 pm
Zanjutsu - Art of the SwordWed Oct 09, 2024 12:21 pm
Kaido - healing spellsWed Oct 09, 2024 12:20 pm
Hado and Gisei HadoWed Oct 09, 2024 12:18 pm
Bakudo spells Wed Oct 09, 2024 12:17 pm
- StorytellerBleach Rank
Vaš karakter
Health:
(0/0)
userdata:
Energy:
(0/0)
Reiatsu:
(0/0)
Level:
Rank:
Towa Ichikawa vs Byakuya Kuchiki
Mon Nov 18, 2024 1:03 pm
U trenutku kada Seireitei doživljava ogromne promene i znatno unapredjenje, shinigamiji (kao Towa) imaju ključnu ulogu u podizanju novog društva. Towa je poslata na Akademiju kako bi proverila jednog mladog prospekta. Byakuya Kuchiki je pre par meseci došao na Akademiju iz Rokungai,a, baš kao i Towa, ali on ima tu sreću da 4. glava Kuchiki kuće smatra da ovaj mladić poseduje ogromni talenat. Towa je došla na akademiju kako bi umesto svog kapetana usvojila ovog mališana ali ga je onda izazvala na prijateljski sparing. Njihova borba se dešava uz dopuštenje direktora i ova borba se dešava u posebnoj barijeri u Zanjutsu sali. Towa i Byakuya prilaze jedno drugom, poklanjaju se i odlaze na svoja mesta. Pošto je Towa izazvala Byakuyu Byakuya ima šansu da napadne (odigra) prvi potez.
- ByakuyaStudent
Vaš karakter
Health:
(300/300)
userdata:
Energy:
(300/300)
Reiatsu:
(350/350)
Level: 25
Rank: Academy Student
Re: Towa Ichikawa vs Byakuya Kuchiki
Mon Nov 18, 2024 2:52 pm
Byakuya je hladno stajao, posmatrajući svoju protivnicu, Towa-i, sa blagim nagoveštajem ozbiljnosti u svojim očima. Osećao je tišinu koja je ispunjavala prostoriju, dok je njegova ruka lagano klizila ka dršci asauchi-ja.
#card2
Nema oklevanja, nema sumnje – njegovi pokreti su bili savršeno kontrolisani, jer zna da prva impresija može odrediti ishod svega.
mislio je Byakuya dok se pripremao za prvi potez. Spokojan, ali sa skrivenom odlučnošću, zakoračio je napred, približiv se Towa-i i zamahne mačem s preciznošću koja odaje plemićku snagu.
#card3
rekao je u sebi dok je zanpakuto sekao vazduh ka svojoj protivnici.
#card2
Nema oklevanja, nema sumnje – njegovi pokreti su bili savršeno kontrolisani, jer zna da prva impresija može odrediti ishod svega.
"Da bi dokazao svoju vrednost, moraš napasti ne kao učenik, već kao shinigami,"
mislio je Byakuya dok se pripremao za prvi potez. Spokojan, ali sa skrivenom odlučnošću, zakoračio je napred, približiv se Towa-i i zamahne mačem s preciznošću koja odaje plemićku snagu.
#card3
"Prvi udarac nije znak sile, već umeća,"
rekao je u sebi dok je zanpakuto sekao vazduh ka svojoj protivnici.
- Towa IchikawaOfficer
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(1400/1400)
Level: 135
Rank: Seated officer
Mon Nov 18, 2024 3:35 pm
#card1
Mali je imao petlje, prišao mi je i odmah me napao. Podseća me malo na Hamada kada smo bili na Akademiji. (Energija 20 i 1 slot)
"Bravo. Ako ovako nastaviš možda i impresioniraš neku curu iz publike.
Kada sam ovo kazala osetila sam da nije bio svestan da nas čitava akademija već sada posmatra. Odjednom je počela da se pravi galama oko nas i odjednom su svi počeli da navijaju za njega. Ovo me je malo iznerviralo.
#card40
"Hainawa!"
Žuta munja je probala da se obavije oko njega, ova munja je imala efekat kontrole protivnika i imala je 100 demage. (50 reiatsu,a i 1 slot)
Dok sam blokirala njegov asauchi svojin zanpakutom shvatila sam da on ovu borbu promatra veoma ozbiljno, i zaista, shvatio je ovaj naš sparing kao ozbiljnu borbu. Zato sam odlučila da mu dam pravu borbu i da mu pokažem šta znači biti shinigami 6. odreda.
Health: 700
Energy: 680
Reiatsu: 1250
- ByakuyaStudent
Vaš karakter
Health:
(300/300)
userdata:
Energy:
(300/300)
Reiatsu:
(350/350)
Mon Nov 18, 2024 11:59 pm
Byakuya je mirno posmatrao kako žuta munja leti ka njemu, odajući samo nagoveštaj znatiželje u svojim očima. Njegov asauchi je već bio spreman, a njegovi pokreti precizni i dostojanstveni kao što i dolikuje članu plemićke kuće Kuchiki.
Byakuya je mirno posmatrao kako žuta munja leti ka njemu, odajući samo nagoveštaj znatiželje u svojim očima. Njegov asauchi je već bio spreman, a njegovi pokreti precizni i dostojanstveni kao što i dolikuje članu plemićke kuće Kuchiki.
Bez žurbe, Byakuya je lagano podigao svoj asauchi i uložio tačno onoliko duhovne energije koliko je bilo potrebno da blokira Towin efekat. (100 reiatsu,a i 1 slot)
#card10
Munja je udarila u oštricu i raspršila se u zrak, bez ikakvog efekta na njega.
Njegov glas bio je hladan, ali u njemu nije bilo prezira – samo čista analiza situacije.
Zakoračio je napred, (30 energije i 1 slot)
#card9
zamahnuo svojim asauchijem s preciznošću koja je svedočila o njegovom iskustvu, gađajući prostor pored Towa-i, ne da bi je povredio, već da bi je prisilio na sledeći potez. (50 reiatsu,a i 2 slota)
#card6
Njegov asauchi ponovo se našao u mirnom položaju, ali njegova energija nije opadala. Spreman je za sledeći napad, jer zna da prava snaga leži u strpljenju i proračunatim potezima.
Health: 300
Energy: 220
Reiatsu: 200
"Očekivao sam više od ove tehnike. Da li ovo predstavlja tvoju ozbiljnost? Ili samo testiraš moju strpljivost?"
Bez žurbe, Byakuya je lagano podigao svoj asauchi i uložio tačno onoliko duhovne energije koliko je bilo potrebno da blokira Towin efekat. (100 reiatsu,a i 1 slot)
#card10
Munja je udarila u oštricu i raspršila se u zrak, bez ikakvog efekta na njega.
"Zar zaista veruješ da će tako nesofisticirana tehnika probiti moju odbranu?"
Njegov glas bio je hladan, ali u njemu nije bilo prezira – samo čista analiza situacije.
Zakoračio je napred, (30 energije i 1 slot)
#card9
zamahnuo svojim asauchijem s preciznošću koja je svedočila o njegovom iskustvu, gađajući prostor pored Towa-i, ne da bi je povredio, već da bi je prisilio na sledeći potez. (50 reiatsu,a i 2 slota)
#card6
"Ako zaista nameravaš da dokažeš svoju vrednost, Towa Ichikawa, moraćeš da pokažeš ne samo snagu, već i promišljenost."
Njegov asauchi ponovo se našao u mirnom položaju, ali njegova energija nije opadala. Spreman je za sledeći napad, jer zna da prava snaga leži u strpljenju i proračunatim potezima.
"Učini sledeći potez smislenim, inače ova borba gubi svrhu."
Energy: 220
Reiatsu: 200
- Towa IchikawaOfficer
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(1400/1400)
Tue Nov 19, 2024 12:41 pm
Dobro sam znala da ne smem da preteram sa ovim klincem jer ako ga povredim biću u velikoj nevolji. Probao je da me provocira i ja se pravim da je uspeo da me isprovocira.
#card20
Pomeram se samo u stranu kako bih izbegla njegov reiatsu slash, koji je, moram priznati bio veoma jak i zanimljiv. Posle kratkog predaha od par sekundi bila sam spremna da ga uništim. (150 energije i 3 slot)
#card28
"Hado #4 BYAKURAI! viknula sam u sav glas a onda je snop plave duhovne energije iz mog kažiprsta sjurio na ovog mališana. Svi prisutni u hali za trening bili su šokirani i uplašeni, direktor je bio spreman da me spreči ali je verovao da moja naredba dolazi direktno sa vrha pa nije. (100 reiatsu,a i 1 slot)
Dok je moj snop munje išao ka Byakuyi samo sam se hladno smejala. "Kako ti se sada svidja ovo!? Upitala sam ga dok sam nestrpljivo iščekivala njegovu reakciju.
- StorytellerBleach Rank
Vaš karakter
Health:
(0/0)
userdata:
Energy:
(0/0)
Reiatsu:
(0/0)
Level:
Rank:
Tue Nov 19, 2024 12:52 pm
Byakuya nikada nije dozvoljavao sebi da pokaže strah. Ali ovog puta, dok je gledao Towu Ichikawu kako izgovara inkantaciju za Byakurai, osetio je kako mu srce ubrzava. Nije imao vremena za odbranu, a njena preciznost i odlučnost u očima govorili su da je napad neizbežan.
Svetlost je počela da se skuplja na njenom prstu, a reči inkantacije su odzvanjale vazduhom. Byakuya je znao da nema izbora. Sećajući se njenih reči, brzo je ponovio: „Deset miliona svetlosnih igala pogađa jednog neprijatelja... Hadō broj četiri: Byakurai!“
Iako je inkantaciju izgovorio sa manje samopouzdanja nego što bi želeo, rezultat je bio zadovoljavajući. Bljesak bele munje izleteo je iz njegovog prsta, sudarajući se s Towinim napadom u vazduhu. Sudar je proizveo blistavu eksploziju svetlosti, koja ih je na trenutak oboje zaslepela. Kada se dim razišao, Byakuya je stajao nepomično, dah mu je bio ubrzan i videlo se da nije ostalo puno snage u njegovom telu, ali je uspeo da sakrije svaku naznaku slabosti i pokaže Towi njegovo mesto. Towa ga je gledala s blagim iznenađenjem, a zatim je podigla obrvu.
- Byakuyin zadatak:
Byakuya napiši post koji će odgovarati situaciju koju je storyteller upravo opisao, kao nagradu za ovaj uspešan sparing od Administracije ćeš dobiti tehniku Byakurai u svom inventaru!
- ByakuyaStudent
Vaš karakter
Health:
(300/300)
userdata:
Energy:
(300/300)
Reiatsu:
(350/350)
Tue Nov 19, 2024 9:54 pm
Byakuya se uzdržao od trenutnog odgovora, dopuštajući da trenutak tišine učini njegov pogled još prodornijim. Hladan vetar je prošao kroz bojno polje, dok je dim iz sudara njihovih Hadō tehnika lagano nestajao u vazduhu. On je spustio ruku, ali je držanje njegovog tela ostalo nepokolebljivo, kao da je čitav sukob bio samo deo pažljivo razrađenog plana.
progovorio je naposletku, njegov glas bio je miran, ali sa autoritetom koji se nije mogao osporiti.
Njegove reči, iako odmerene, nosile su težinu nepokolebljivog ponosa, dok je njegov pogled, hladan poput zime, govorio sve što treba. Ako je Towa želela odgovor, dobila ga je. Ne u strahu, ne u porazu već u tihoj superiornosti koja ne trpi sumnju.
„Towa Ichikawa,“
progovorio je naposletku, njegov glas bio je miran, ali sa autoritetom koji se nije mogao osporiti.
„Tvoja preciznost i odlučnost su vredne pažnje. Ali tvoji pokušaji da me testiraš su uzaludni. Seireitei ne poznaje slabost u meni.“
Njegove reči, iako odmerene, nosile su težinu nepokolebljivog ponosa, dok je njegov pogled, hladan poput zime, govorio sve što treba. Ako je Towa želela odgovor, dobila ga je. Ne u strahu, ne u porazu već u tihoj superiornosti koja ne trpi sumnju.
- Towa IchikawaOfficer
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(1400/1400)
Yesterday at 1:09 am
Health: 700
Reiatsu: 1150
Pre nego što sam htela da završim ovaj test viknula sam na njega: "NAPADNI ME JOŠ JEDNOM! BYAKUYA KUCHIKI!!"
- ByakuyaStudent
Vaš karakter
Health:
(300/300)
userdata:
Energy:
(300/300)
Reiatsu:
(350/350)
Yesterday at 1:26 pm
Energy: 190
Reiatsu: 50
Bilo je očito da me Towa-chan provocira s razlogom. Ako sam zaista želeo da se pokažem Kuchiki porodici, morao sam prvo da se pokažem ovom njihovom pulenu. Odgovoriću na njene provokacije. Stisnuo sam jako dršku svog asauchi,ja, smirio disanje i um.
#card13
Ulažem slot u meditaciju kako bih povratio 50 reiatsu,a nazad.
Ulažem slot u meditaciju kako bih povratio 50 reiatsu,a nazad.
#card6
Hvatam svoj asauchi i, baš kao poput ratnika u drevnim pričama, ispaljujem svoj poslednji dašak reiatsu,a kako bih napao Towu. Demage mog zamaha je 425. (100 reiatsu,a i 2 slota)
"TOWA!"
Vikao sam na nju dok sam kao manijak pokušavao da dam sve od sebe. Bio sam ponosan na svoju odluku da prihvatim ovaj test, siguran sam da ću je sada pogoditi.
- Towa IchikawaOfficer
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(1400/1400)
Yesterday at 1:37 pm
Health: 275
Reiatsu: 1150
Kada sam videla odluičnost i želju u njegovim očima odlučila sam ga "počastim" ovim udarcem. Njegov reiatsu udarac me je udario, pri udarcu je udario pravo u moj zanpakuto i mene. Odletela sam nekoliko metara nazad ne želeći da se više borim sa njim. Byakuya se pokazao i bilo mi je drago zbog njega. Ovi rezultati će se definitivno svideti mom kapetanu a svidjaju se i meni. Ono što me je najviše iznenadilo je njegova genijalnost, kada je upamtio inkantaciju i uspeo da kopira moj Byakurai. Nadam se da će ga sledeći put uvežbati kako bi se i bolje pokazao.