- Towa Ichikawa
Vaš karakter
Health:
(600/600)
userdata:
Energy:
(600/600)
Reiatsu:
(1100/1100)
Level: 103
Rank: Substitute soul reaper
Towa Ichikawa vs Hamado Shiori - Novi put
Mon Oct 28, 2024 10:51 am
Towa Ichikawa i njen dobar prijatelj sa akademije Hamado Shiori su pred važnim raskršćem u njihovim životima. I ona i on, na korak su da postanu substitute soul reapers. Towi je već i obećana dužnost u svetu živih na odredjenom mestu a Hamadova sudbina je još uvek nepoznata. Njihova odluka da postanu jači i spremniji za ovaj zadatak im se sama nametnula, iako u različitim odredima, njih dvoje su najbliži sparing partneri, a zna se: moguće je postati jači samo u borbi sa samim sobom i u borbi sa najjačim protivnikom. Towa izuzetno ceni odred 11 a posebno Hamada pa ga je izazvala na sparing. Cela zanjutsu hala je ispunjena drugim shinigami,jima i studentima. Svi gledaju ovaj meč.
- Hamada Shiori
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(700/700)
Level: 100
Rank: Substitute Soul Reaper
Re: Towa Ichikawa vs Hamado Shiori - Novi put
Mon Oct 28, 2024 11:02 am
Hamada je stajao na tatamiju zanjutsu hale, okružen ostalim shinigamijima koji su pratili njihov sparing sa tihim, ali pažljivim interesovanjem. Prostorija je bila ispunjena blagim žamorom, šumom koraka i povremenim zveckanjem mačeva u rukama shinigamija koji su vežbali ili posmatrali. Blago svetlo padalo je na tradicionalne drvene zidove, dajući hali ozbiljnu i posvećenu atmosferu.
Njegov pogled je bio oštar, ali u očima mu se nazirao tračak blagosti.Obratio se Towi sa ozbiljnim glasom: „Moramo biti spremni na sve. Bez obzira na protivnika, bez obzira na situaciju. Zato smo ovde, i zato treniramo zajedno.“
Dok su shinigamiji oko njih tiho posmatrali,on se blago osmehnuo, povlačeći mač u borbeni stav, i klimnuo glavom kao znak da je spreman za početak.
Njegov pogled je bio oštar, ali u očima mu se nazirao tračak blagosti.Obratio se Towi sa ozbiljnim glasom: „Moramo biti spremni na sve. Bez obzira na protivnika, bez obzira na situaciju. Zato smo ovde, i zato treniramo zajedno.“
Dok su shinigamiji oko njih tiho posmatrali,on se blago osmehnuo, povlačeći mač u borbeni stav, i klimnuo glavom kao znak da je spreman za početak.
- Towa Ichikawa
Vaš karakter
Health:
(600/600)
userdata:
Energy:
(600/600)
Reiatsu:
(1100/1100)
Mon Oct 28, 2024 11:10 am
Znala je Towa da je Hamado bio jači od nje, zato je i bila ubedjena da on može da je nauči nečemu, i da će u sparingu sa njim postati jača. Smetali su se ljudi oko nje koji su kao roj muja došli da ih posmatraju - Hamado je ipak bio jedan od najpoznatijih članova odreda 11, a bome, bio je i popularan za vreme svojih studija na akademiju. Ja to najbolje znam.
Čuvši njegove reči ohrabrenja i poziva na sparinga malo sam zacrvenela, ali videšvi snajnu oštricu njegovog zanpakuto i ja sam izvukla svoj iz korica. "Shi no seppen" rekla sam tiho dok se moj pogled kao munja zaleteo na mog protivnika. Nadam se da oseća moju ozbiljnu želju da ga porazim.
- Hamada Shiori
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(700/700)
Mon Oct 28, 2024 11:22 am
Hamada je stegao dršku svog mača, usredsređen na Towu koja je stajala spremna, sa fokusom koji je i sam poštovao. U momentu tišine, Hamada je duboko udahnuo i, s odlučnošću koja mu je gorela u očima, tiho prozborio: „Idemo, Suzumebachi.“
Njegov mač zasijao je na trenutak dok je povlačio prvi potez, a oštrica je presecanjem vazduha proizvela tihi, ali odlučan zvuk, kao pesma odlučnosti i snage. Hamada je krenuo brzo napred, režući kroz prostor među njima, dok su shinigamiji oko njih nečujno posmatrali svaki njegov potez.
310dmg
Posle povučenog prvog poteza,Hamada nije gubio vreme već je nasatvio sa još 2 svoja zamaha,dok mu se na licu ocrtavao zadovoljavajuć osmeh,koja su bila upola slabija nego prvi
160x2
Njegov mač zasijao je na trenutak dok je povlačio prvi potez, a oštrica je presecanjem vazduha proizvela tihi, ali odlučan zvuk, kao pesma odlučnosti i snage. Hamada je krenuo brzo napred, režući kroz prostor među njima, dok su shinigamiji oko njih nečujno posmatrali svaki njegov potez.
310dmg
Posle povučenog prvog poteza,Hamada nije gubio vreme već je nasatvio sa još 2 svoja zamaha,dok mu se na licu ocrtavao zadovoljavajuć osmeh,koja su bila upola slabija nego prvi
160x2
- Towa Ichikawa
Vaš karakter
Health:
(600/600)
userdata:
Energy:
(600/600)
Reiatsu:
(1100/1100)
Mon Oct 28, 2024 11:41 am
Hamada je odlučno krenuo na mene..izgovorio je neku čudnu matru, pretpotavljam da je to bilo ime njegovog zanpakuto,a. Shi je uz mene. Njena snaga je u mojim rukama, i dok je u mojim rukama ne bojim se ničega. Hamado je bez premca prvo probao da me poseče veoma opasnom tehnikom koju koristimo mahom protiv hollow,a ali...
Skačem unazad, izbegavam tvog prvi napad ali se i spremam da blokiram i tvoja druga dva zamaha tako što ću i pre nego što dodješ do mene da na tebe ispalim ogromnu količinu svoje tuhovne energije, no, nažalost prejak si za mene, tako da sam primila 20 demage. (50 energy, 50 reiatsu,a i 3 slota)
"Ovo je bilo za dlaku." Videla se velika razlika izmedju mojih i njegovih moći ali bilo mi je drago što konačno mogu da sparingujem sa njim, to smo često radili na akademiji i tek kada smo stigli u naše odrede, ali onda je Hamada postao zauzetiji i nije bilo nekih prilika. Drago mi je što smo sada zajedno u istoj poziciji, da barem ovako mogu da uživam u sparingu sa njim. On je jedan od najjačih shinigami,ja koje znam.
Health: 280
Energy: 250
Reiatsu: 250
- Hamada Shiori
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(700/700)
Mon Oct 28, 2024 11:48 am
Hamada je povukao niz brzih, preciznih napada, usmeravajući Suzumebachija ka Towi sa oštrinom i snagom koja je svakim udarcem odavala njegovu posvećenost. Towa se vešto branila, prilagođavajući se njegovom tempu, a njeni pokreti su pokazivali koliko je ozbiljno shvatila ovaj duel. Ipak, jedan od Hamadinih napada uspeo je da je okrzne,sitan rez na ramenu, dovoljan da pokaže Hamadinu veštinu, ali i odlučnost.
460dmg
Shvativši da nema vremena za gubljenje, Hamada je odmah usmerio sledeći potez, ovaj put fokusirajući svoj reiatsu. U vazduhu se osećala energija koja je isijavala iz njega, a svetlo plavičasti sjaj počeo je da obavija Suzumebachija, povećavajući njegovu moć. Hamada je stegao dršku i, ne gubeći ni trenutak, zadao snažan napad prepun koncentrisanog reiatsua prema Towi.
Napetost među prisutnim shinigamijima porasla je dok su pažljivo pratili svaki njihov potez, svesni koliko Hamada ozbiljno shvata ovaj trening i koliko je daleko spreman da ode da bi ojačao.
health 300
energy 250
reiatsu 250
- Towa Ichikawa
Vaš karakter
Health:
(600/600)
userdata:
Energy:
(600/600)
Reiatsu:
(1100/1100)
Mon Oct 28, 2024 11:59 am
Kada je Hamado nešto viknuo svi okupljeni su pokušali da vide, da se toliko koncentrišu na njegov sledeći udar, ali meni je bilo očigledno da će ispaliti na mene ogromnu količinu svog reiatsu,a. Nije bilo vremena za oklevanje, stisoh svoj zanpakuto i krenuh pravo u njegov napad. Ovo je zbunilo Hamadu.
Moja katana je cvilila kroz kroz njegov reiatsu, pretrpela sam ozbiljnu štetu ali nisam želela da se predam. Hamada je možda jači ali nije istrajniji. Uspevam da negiram samo 40 demage, što je dovoljno da ostanem u ovom našem sparingu. (20 energy i 1 slot)
Pošto sam ti se konačno malo približila pokušaću da ti vežem ruke kako bih u sledećem potezu mogla da te napadnem svom svojom snagom. (50 reiatsu i 2 slota)
Health: 20
Energy: 230
Reiatsu: 200
- Hamada Shiori
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(700/700)
Mon Oct 28, 2024 12:10 pm
owin pokušaj da odbrani Hamadin moćan napad naišao je na oštar otpor. Njegov reiatsu udarac pogodio ju je snažno, pomerajući je nekoliko koraka unazad dok je pokušavala da se zadrži na nogama. Na njenom licu videlo se da je osećala težinu i moć tog napada, ali nije se predavala. Sabivši svoju snagu, odlučila je da pokuša vezujući potez,tehnika koja bi mogla da zaustavi Hamadu i omogući joj da ponovo dođe do daha.
Ali Hamada, osećajući talas njene tehnike, pojačao je svoj reiatsu, poništivši njen napad sa lakoćom. Reiatsu oko njega se širio poput štita, uništavajući sve što bi pokušalo da ga sputava.(100 reiatsua 1 slot)
Dok su joj se oči širile od iznenađenja, Hamada je već prešao u napad. S uzbuđenjem koje mu je sijalo u očima, ponovio je niz svojih prvobitnih poteza,brzih, preciznih i nepogrešivih. Suzumebachi je isijavao oštru svetlost dok je rezao kroz vazduh, svaki napad tempiran tako da Towa jedva uspe da odreaguje.
410dmg
160dmg
health 300
energy 220
reiatsu 150
Ali Hamada, osećajući talas njene tehnike, pojačao je svoj reiatsu, poništivši njen napad sa lakoćom. Reiatsu oko njega se širio poput štita, uništavajući sve što bi pokušalo da ga sputava.(100 reiatsua 1 slot)
Dok su joj se oči širile od iznenađenja, Hamada je već prešao u napad. S uzbuđenjem koje mu je sijalo u očima, ponovio je niz svojih prvobitnih poteza,brzih, preciznih i nepogrešivih. Suzumebachi je isijavao oštru svetlost dok je rezao kroz vazduh, svaki napad tempiran tako da Towa jedva uspe da odreaguje.
410dmg
160dmg
health 300
energy 220
reiatsu 150
- Towa Ichikawa
Vaš karakter
Health:
(600/600)
userdata:
Energy:
(600/600)
Reiatsu:
(1100/1100)
Mon Oct 28, 2024 12:22 pm
"Moj Sai je poništen."
kazala sam dok sam sa osmehom pogledala u Hamadu. Drago mi je što može da uživa u ovome, ova snaga se i očekivala od njega. I pre nego što sam mogla da reagujem krenuo je na mene.
Njegov prvi zamah je prošao tik pored mog prepoznatljivog čuperka, pomerila sam se samo u stranu, dovoljno je bilo da izbegnem ovaj njegov napad. (50 energy i 2 slota)
"SHI!" viknula sam, aktivirajući moju duhovnu energiju skoro izmesta, studenti koji su gledali naš duel ostali su zapanjeni.
Moja reiatsu je uspešno odgurnula mog protivnika, ka njemu je nastavio talas nastao od dodira naših zanpakuto,a. Na tebe nastavlja 140 demage. (50 reiatsu i 1 slot)
Energy: 180
Reiatsu: 150
Od ove slike koja je bila neverovatna svi studenti oko nas su reagovali gromoglasnim uzdahom. Njihova uzbudjenost je pomerila zidove sale, a Hamado i ja, pre svega smo uživali u našem sudaru. Nadam se da je ostao iznenadjen. Onog momenta kada sam ga uspešno odgurnula od sebe mogao je samo vidi ponosni smešak na mom licu, dokazujem se pred njim, i stalo mi je do toga.
Njegov prvi zamah je prošao tik pored mog prepoznatljivog čuperka, pomerila sam se samo u stranu, dovoljno je bilo da izbegnem ovaj njegov napad. (50 energy i 2 slota)
"SHI!" viknula sam, aktivirajući moju duhovnu energiju skoro izmesta, studenti koji su gledali naš duel ostali su zapanjeni.
Moja reiatsu je uspešno odgurnula mog protivnika, ka njemu je nastavio talas nastao od dodira naših zanpakuto,a. Na tebe nastavlja 140 demage. (50 reiatsu i 1 slot)
Energy: 180
Reiatsu: 150
Od ove slike koja je bila neverovatna svi studenti oko nas su reagovali gromoglasnim uzdahom. Njihova uzbudjenost je pomerila zidove sale, a Hamado i ja, pre svega smo uživali u našem sudaru. Nadam se da je ostao iznenadjen. Onog momenta kada sam ga uspešno odgurnula od sebe mogao je samo vidi ponosni smešak na mom licu, dokazujem se pred njim, i stalo mi je do toga.
- Hamada Shiori
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(700/700)
Mon Oct 28, 2024 8:28 pm
Hamada je, na trenutak zapanjen, posmatrao Towu koja se, uprkos njegovom intenzivnom napadu, uspravila, držeći se čvrsto i odlučno. Njena aura je postajala sve jača, reiatsu je oko nje pulsirao u talasima, a svaka čestica njene energije delovala je kao oštar rez kroz vazduh. Hamada je osećao njen otpor, a iznenadni talas njenog reiatsua iznenada je krenuo ka njemu, prodoran i snažan.
Kada je pogledao u njeno lice, uhvatio je njen smešak,spokojan, gotovo izazivački. Bio je to prizor koji ga je zatekao nespremnog. Umesto da izmakne, Hamada je raširio ruke, prihvatajući udarac u punoj snazi. Reiatsu ju je presekao po grudima, a oštar bol ga je prožimao, ali nije uzmicao. U očima mu je zasijao odlučan pogled, priznajući njen napredak i snagu.
460dmg
Bez odlaganja, podigao je mač, fokusirajući svu svoju energiju u sledeći napad. Njegov reiatsu se sabio u maču, stvarajući intenzivan talas energije koji je režao kroz vazduh. Pokret je bio brz, a talas reiatsua ispunjavao je prostoriju, usmeren prema Towi sa svom njegovom odlučnošću. Talas je presekao vazduh, nadirući prema njoj poput sile prirode, izazivajući reakciju prisutnih shinigamija, koji su osećali snagu napetosti koja je kulminirala između njih dvoje.
health 160
energy 220
reiatsu 100
Kada je pogledao u njeno lice, uhvatio je njen smešak,spokojan, gotovo izazivački. Bio je to prizor koji ga je zatekao nespremnog. Umesto da izmakne, Hamada je raširio ruke, prihvatajući udarac u punoj snazi. Reiatsu ju je presekao po grudima, a oštar bol ga je prožimao, ali nije uzmicao. U očima mu je zasijao odlučan pogled, priznajući njen napredak i snagu.
460dmg
Bez odlaganja, podigao je mač, fokusirajući svu svoju energiju u sledeći napad. Njegov reiatsu se sabio u maču, stvarajući intenzivan talas energije koji je režao kroz vazduh. Pokret je bio brz, a talas reiatsua ispunjavao je prostoriju, usmeren prema Towi sa svom njegovom odlučnošću. Talas je presekao vazduh, nadirući prema njoj poput sile prirode, izazivajući reakciju prisutnih shinigamija, koji su osećali snagu napetosti koja je kulminirala između njih dvoje.
health 160
energy 220
reiatsu 100
- Towa Ichikawa
Vaš karakter
Health:
(600/600)
userdata:
Energy:
(600/600)
Reiatsu:
(1100/1100)
Mon Oct 28, 2024 8:43 pm
Nije bilo rešenja ovom poslednjem...ali pokazala sam sve što znam, i sada vidim da je moj trening urodio plodom. Kada ga je moj napad pogodio videla sam da umalo nije poklekao. Želela sam posle ovoga da treniram više, i da treniram više. Hamada će mi pomoći da postanem najjača u svom odredu.
Kada me je njegov napad pogodio čuo se samo moj vrisak. Nisam očekivala ovoliku snagu u ovako "malom" napadu. Njegov udarac me je izbacio sa tatami,ja i iz sparing dela. Snaga njegovog reiatsu je bila toliko jaka da sam odletela. Svi su se zabrinuli i odmah potrčali da mi pomognu. Nadam se da je će i Hamado, no, moja glava je od siline udarca odmah klonula. Onesvestila sam se na sekund.
- Hamada Shiori
Vaš karakter
Health:
(700/700)
userdata:
Energy:
(700/700)
Reiatsu:
(700/700)
Mon Oct 28, 2024 11:08 pm
Hamada je stajao iznad Towe, posmatrajući posledice svog napada. Nije bio iznenađen ovakvim ishodom; zapravo, uložio je sve što mu je preostalo kako bi ovim poslednjim udarcem osigurao pobedu. Dok je gledao Towu, koja je nepomično ležala, znao je da je odmerio njenu snagu, ali i pokazao svoje granice.
Kada su shinigamiji dotrčali da joj pomognu, Hamada je prišao, uvukao Suzumebachija u korice, osećajući snažan ponos, ali i blago kajanje zbog intenziteta svog napada. Towa je pokazala izvanrednu izdržljivost i strast, a u njemu je proradio osećaj poštovanja prema njenoj posvećenosti.
Kada su shinigamiji dotrčali da joj pomognu, Hamada je prišao, uvukao Suzumebachija u korice, osećajući snažan ponos, ali i blago kajanje zbog intenziteta svog napada. Towa je pokazala izvanrednu izdržljivost i strast, a u njemu je proradio osećaj poštovanja prema njenoj posvećenosti.